Maak een afspraak: 050-5266541
Burg J.G. Legroweg 100 in Eelde
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Overige merken

Zeemeermantel - poncho

€74,95 €79,00

Productomschrijving

Zeemeermantel - poncho

De zeemeermantel® is een elegante omkleed poncho met handige details, die is gemaakt van 100% katoenen wafelstof. Deze stof valt mooi soepel, is heerlijk zacht en draagt comfortabel. Je wordt vanzelf droog. Je kunt je badpak of zwembroek uittrekken en je kleren weer aan in de omkleedponcho. Je trekt je armen makkelijk naar binnen en hebt ruimte genoeg, omdat deze omkleed poncho van zeemeermantel® extra breed is. De wafelstof van deze zwem poncho is snel droog en neemt minder ruimte in in je tas dan een badstof badlaken. Ideaal dus om mee te nemen. De ene keer ga je zwemmen in een mooi meer, de andere keer ga je met een vriendin naar de sauna. Zeemeermantels® zijn er voor volwassenen en voor kinderen.

Je zwemt in zee, je zwemt in een meer en daarna trek je de zeemeermantel® aan. De mantel die je snel droogt en lekker warm houdt. Nu weet je gelijk waar de naam vandaan komt.

Pluspunten: 
- Uitmuntende kwaliteit 
- Van goed drogend materiaal (wafelkatoen)
- Extra breed
De breedte is bij iedere zeemeermantel minstens 80 cm. Dat is breder dan de meeste andere strand poncho’s. Dit maakt de zeemeermantel optimaal om te gebruiken bij het omkleden. En het maakt de zeemeermantel geschikt voor grotere maten.
- Met extra handdoekje
Deze poncho wordt duurzaam geproduceerd. Het snijafval van de zeemeermantel® is gebruikt voor het maken van een kleine handdoek. Deze handdoek krijgt je gratis bij de aankoop van de omkleedponcho zeemeermantel® voor volwassenen.
Je kunt dit handdoekje bijvoorbeeld gebruiken om op te staan.

De lengte is gemiddeld 110 cm

 

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »